doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Een tweedehands bedrijfswagen aanschaffen: tips en tricks

Het kopen van een gebruikte bedrijfswagen kan een geweldige manier zijn om jouw bedrijf van de grond te krijgen zonder de bank te breken. Er zijn een aantal redenen waarom dit de beste optie voor jou kan zijn.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-6483fa2d50617 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6483fa2d50617 img{#fig-6483fa2d50617 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-6483fa2d50617 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6483fa2d50617 img{#fig-6483fa2d50617 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-6483fa2d50617 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6483fa2d50617 img{#fig-6483fa2d50617 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-6483fa2d50617 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6483fa2d50617 img{#fig-6483fa2d50617 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}bedrijfswagen

Waarom tweedehands kopen?

Je overweegt een bedrijfswagen aan te schaffen. Goed idee! Maar waarom zou je voor een tweedehandswagen kiezen? Ten eerste, gebruikte bedrijfsvoertuigen zijn meestal veel betaalbaarder dan nieuwe. Je kunt duizenden dollars besparen door te kiezen voor een tweedehands model.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Ten tweede hoeft je je geen zorgen te maken over waardevermindering. Een tweedehands voertuig verliest veel minder snel waarde dan een nieuw voertuig, zodat je op de lange termijn meer waar voor je geld krijgt. Verder zijn er veel verschillende modellen en merken waar je uit kunt kiezen. Koop je een Mercedes Vito of ga je een Caddy leasen? Tot slot hoef je niet lang te wachten voordat je achter het stuur kruipt. Een gebruikte bedrijfswagen kan binnen 48 uur bij je worden afgeleverd.

Hoe vind je een gerenommeerde dealer?

Wil je een gebruikte bedrijfswagen kopen? Zoek dan een gerenommeerde dealer. Er zijn veel dealers die gebruikte bedrijfswagens verkopen, dus het kan lastig zijn om de juiste te vinden. Maar als je weet wat je zoekt, is het niet zo moeilijk. Je wilt natuurlijk een dealer vinden die betrouwbaar is en goede service biedt.

Je kunt op verschillende manieren zoeken naar een dealer: via internet, door te bellen of door een bezoekje te brengen aan de showroom. Als je de juiste dealer hebt gevonden, kun je met vertrouwen de aankoop van je tweedehands bedrijfswagen afronden.

Wanneer je kiest voor een tweedehands bedrijfswagen van een erkende dealer zoals Dutch Vans, kies je voor betrouwbaarheid. Deze voertuigen zijn goed onderhouden en hebben een lage kilometerstand. Daarnaast ben je goedkoper uit dan wanneer je een nieuwe bedrijfswagen koopt. Je bent dus verzekerd van een betrouwbare auto, met weinig kilometers op de teller, tegen de beste prijs. Waar wacht je nog op?

Waar moet je op letten bij het inspecteren van een tweedehands auto?

Bij het kopen van een tweedehands bedrijfswagen moet je goed letten op de staat van de auto. Maar hoe controleer je of een auto in goede staat is?

Ten eerste kun je de kilometerstand natrekken bij de RDW om te zien of de auto daadwerkelijk zo weinig heeft gereden. Daarnaast is het verstandig om te kijken naar de algehele staat van de auto. Laat een monteur een grondige inspectie doen, zodat je zeker weet dat er geen grote gebreken aan de auto zijn. Als laatste tip: vraag om een onderhoudsbeurt tegen kostprijs. Zo voorkom je verrassingen achteraf.

Hoe onderhandel je over de beste prijs?

Je wil graag een bedrijfswagen, maar hoe onderhandel je over de beste prijs? Laten we beginnen met het bepalen van je budget. Je moet namelijk weten wat jouw maximale uitgave is. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten hoeveel km je per jaar rijdt. Dit is namelijk erg belangrijk om de juiste prijs te bepalen.

Als je er klaar voor bent, ga dan naar verschillende bedrijven en vraag om een offerte. Let goed op de prijs per kilometer en de verzekering. Als je twijfelt over een bedrijf, vraag dan of je de wagen mag proberen. Zo kun je zelf ervaren of de wagen goed bij je past.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws