Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Hind van Idols 1 is twintig jaar later nog steeds een droomvrouw

Zo'n 21 jaar later is de zangeres nog net zo beeldschoon.

hind

Idols was nogal een fenomeen, toen het in 2002 voor het eerst op de buis verscheen. Heel Nederland leefde mee met de talenten, die het in de schijnwerpers op muzikaal gebied tegen elkaar opnamen. Wat begon met soms hilarische audities, onder het toeziend oog van juryleden Henkjan Smits, Eric van Tijn, Jerney Kaagman en Edwin Jansen, eindigde met een grootse live-finale tussen Jim Bakkum en Jamai Loman.

Naast Jim en Jamai tekenden ook Dewi Pechler, Marieke van Ginneken, Zosja El Rhazi en Hind Laroussi uiteindelijk een platencontract bij label BMG Entertainment.

Laatstgenoemde, Hind, was tijdens de uitzendingen van Idols 1 een echte publiekslieveling. Met haar beeldschone looks wist ze menig mannenhart te veroveren. Het was dan ook echt geen straf om elke week opnieuw klaar te zitten voor de talentenjacht. Helaas legde ze het in de halve finale af tegen Jim en Jamai, maar daar eindigde haar carrière daar niet.

In 2008 vertegenwoordigde Hind Nederland op het Eurovisie Songfestival, waar ze het ook tot de halve finale schopte. In 2009 richtte ze haar eigen platenlabel D-Hind op. Inmiddels is de Nederlands-Marokkaanse schone naar Amerika verkast, om het daar te maken onder de artiestennaam Laroussi.

De zangeres is inmiddels 37 jaar oud, maar nog steeds een echte droomvrouw. Kijk zelf maar, op de foto’s hieronder.

Hind, of inmiddels: Laroussi, is enorm populair op Instagram. Ze heeft ruim 190 duizend volgers, waarmee ze haar leven maar al te graag deelt. Ze is op dit moment vooral bezig met muziek, dansen en het maken van luxe tripjes naar tropische oorden.

Entertainment
  • BrunoPress