Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Details mishandeling Nicol Kremers door Peter Gillis bekend

Vandaag maakte de officier van justitie de verdenkingen tegen Peter Gillis bekend. Hij zou Nicol onder andere hebben gebeten, tegen de muur hebben geduwd en aan haar haren getrokken.

Details mishandeling Nicol Kremers door Peter Gillis bekend

De korte zitting over de zaak rond de mishandeling van Nicol Kremer door haar vriend Peter Gillis vond vandaag plaats in de rechtbank in Den Bosch. Er werden onder andere foto’s en een geluidsopname als bewijs gepresenteerd. Nicol heeft eerder al een belastende verklaring afgelegd, meldde de officier van justitie.

De officier maakte tevens bekend wat er precies gebeurd zou zijn op de nacht van 29 mei in vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. Gillis zou zijn vriendin in haar neus en rug hebben gebeten, tegen de muur hebben geduwd, in haar borsten hebben geknepen en aan haar armen, oor en haren getrokken hebben.

Ontkenning

Toen het nieuws van de mishandeling naar buiten kwam ontkenden Kremer en Gillis dat er iets was gebeurd. Op social media plaatsten ze een ‘code rood’ om aan te geven dat er sprake was van onnodige ophef. Pas wanneer bekend werd dat ze voor de rechtbank moesten verschijnen liet het tweetal weten dat er wel ‘iets gebeurd was’.

Via advocaat Ton van den Biezenbos benadrukt het stel dat er geen aangifte is gedaan. Kremers moet nog wel verhoord worden als getuige.

Nieuws
  • BrunoPress