Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Masturberende man doodgeschoten op Frans naaktstrand

Een dagje naakt recreëren draaide voor tientallen Franse badgasten uit op een drama. Ze waren getuige van een moord, gewoon op hun geliefde naaktstrand 'La Mama', onder de rook van Lyon. Maar wat ging er vooraf aan de bizarre dood op het witte zand?

Masturberende man doodgeschoten op Frans naaktstrand

Volgens de politie van het Zuid-Franse plaatsje waar het strand gelegen is, ontstond er eerder op de dag ruzie tussen de doodgeschoten 46-jarige en een 76-jarige badgast. Daarvoor waren verschillende aanleidingen. Allereerst lijkt het slachtoffer zich volgens de schutter schuldig te hebben gemaakt aan viespeukerij.

De meeste bezoekers van een naaktstrand vinden het niet meer dan normaal dat iedereen er in Adam- en Eva-kostuum rondloopt. Dat lijkt de 46-jarige man echter iets spannender te hebben gevonden. Hij zou betrapt zijn op publiekelijk masturberen terwijl hij de vrouwelijke bezoekers van het strand in de gaten hield.

Verschillende badgasten zouden zich bedreigd en beledigd hebben gevoeld door de schaamteloze actie. De 76-jarige, die regelmatig het strand bezoekt, ging daarom met de masturbant in discussie. Hij eiste dat de exhibitionist het strand samen met hem zou verlaten om het op een andere plek uit te vechten, maar dit maakte weinig indruk.

Jachtgeweer

De politie verklaart dat het daarna alleen maar verder uit de hand liep. De oudere man liep naar zijn auto en kwam terug met een jachtgeweer. Tot iedereens grote schrik werden vervolgens drie schoten gelost, waarvan één de man in de borst raakte.

Terwijl de temperaturen boven de 30 graden stegen en mensen verkoeling zochten bij het helderblauwe water, werd men plotseling geconfronteerd met een traumatische ervaring. De 46-jarige man overleed ter plekke aan zijn verwondingen.De 76-jarige schutter liet zich volgens France3 arresteren zonder tegenstribbelen. Het is onduidelijk waarom hij een jachtgeweer mee had naar het naaktstrand.

Bizar
  • iStock