Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Dit is de verleidelijke vriendin van Temptation Island-presentator Viktor Verhulst

Viktor hoeft niet helemaal naar Temptation Island voor zijn eigen lading temptation.

Viktor

Mocht je als guilty pleasure graag naar reality datingshows kijken, dan is Viktor Verhulst ongetwijfeld een bekend gezicht. De Vlaamse presentator, die trouwens de zoon is van Gert Verhulst (die ene, van Samson en Gert), was in 2019 en 2020 te zien als presentator van het programma Love Island en in 2021 als presentator van Temptation Island: Love or Leave.

Hoewel niet in het programma, is Viktor zelf ook voor een verleider gevallen. Hij heeft sinds oktober 2020 een relatie met de bloedmooie influencer Sarah Puttemans. Sarah heeft een flinke schare fans aan haar weten te binden op Instagram, waar ze zo’n 153,000 volgers heeft. Die volgers trakteert ze graag op vakantiekiekjes, genomen op de meest tropische locaties.

Om je alvast voor te bereiden op de volgende hittegolf, delen we er alvast een paar met je. Trek er je les uit: bij warm weer doe je er verstandig aan om het één en ander uit te trekken.

Viktor zie je niet vaak terug in haar foto’s, iets waar het koppel bewust voor gekozen heeft. Datzelfde geldt voor haar veelbekeken vlogs. “We denken dat dat het gezondste is voor onze relatie, ook al kreeg ik massa’s positieve reacties toen ik het destijds dan toch bekendmaakte,” verklaart Sarah. “Wat wij doen als koppel is privé, we willen dat niet op straat gooien. Daarom zal je Vik ook niet meteen in mijn vlogs zien verschijnen”. Andersom blijft Sarah ook buiten beeld bij de realityshow De Verhulstjes, waarin Viktor en zijn familie centraal staan.

Entertainment
  • YouTube video still