Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Pijnlijk: Man breekt penis tijdens heftige nacht met vrouw

In Indonesië moest een man onlangs een ongemakkelijk ritje naar het ziekenhuis maken. Het 'ritje' dat zijn vrouw even daarvoor maakte was namelijk nogal onvoorzichtig, waardoor hij een pijnlijke fractuur opliep aan zijn pielemuis.

Pijnlijk: Man breekt penis tijdens heftige nacht met vrouw

De 44-jarige man uit Bali had het erg gezellig met zijn echtgenote. Terwijl zij bovenop hem zat hoorde hij echter "krak", gevolgd door een ongezonde hoeveelheid pijn. Dan is de lol er gauw af, natuurlijk. Zijn mannelijk lid was plots compleet buiten westen en had volgens de man "een lelijke knik naar rechts".

Wat doe je dan? Nou, zijn vrouw vond het welletjes en besloot het nog even drie uur aan te kijken voor ze hulp inschakelde. Toen het meer op een aubergine ging lijken dan een piemel, was het toch echt tijd om de dokter te bellen. De penis bleef pijn doen en er was een akelig bloedende zwelling ontstaan.

Eenmaal in het ziekenhuis, moest de penis worden 'gepeld'. De huid van het geslachtsdeel moest worden weggesneden om de fractuur te bekijken. De man bleek een afgescheurde plasbuis te hebben en in de zwellichamen van zijn kleine vriend dat tevens een scheur van zeker 3 centimeter. Au.

Zeldzaam

Volgens de artsen die de man hebben behandeld, komt het niet vaak voor dat zo'n lelijke penisblessure op de operatietafel verschijnt. De man moest met haastige spoed worden behandeld, want in zijn geval was de breuk echt menens. Ze hebben onder andere een camera in zijn jongeheer moeten schuiven om de precieze schade vast te kunnen stellen.

Penisblessures zijn zeldzaam. Mannen hebben het meeste risico op een lidbreuk als ze het 'op zijn hondjes' doen. Ook de 'cowgirl' positie, die de man en zijn geliefde bezigden, brengt dat risico met zich mee.

Na een spoedoperatie moest de man nog eens 21 dagen met zijn jodokus in het verband, maar uiteindelijk was hij weer volledig 'operationeel'. Toch denken we, dat hij voorlopig even rustig aan moet doen na deze ongetwijfeld traumatiserende ervaring.

Bizar
  • iStock