Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

FOTO: Dit is de nieuwe vent van Katja Schuurman

Op Instagram deelt Katja een nieuwe foto van haar 18-jaar jongere liefde (en van haar laag uitgesneden festivaloutfit).

Katja Schuurman

Het lijkt erop dat Katja Schuurman officieel weer van de markt is. Op Instagram deelt de actrice een festivalfoto waarop ze te zien is met haar 'liefje.'

Dit is 'm dan

Na haar scheiding van Freek van Noortwijk verklaarde Katja Schuurman dat ze even niet op de liefde zat te wachten en lesbisch zou worden. Maar inmiddels is Nederlands mooiste brunette weer aan de man. Op Instagram deelt ze een festivalfoto waarop ze te zien is met haar nieuwe vent.

Goed, het is even uitzoeken wie het precies is, en niet afgeleid raken door Katja's luchtige zomerjurk, maar we helpen je verder: Het zou gaan om de 29-jarige Niek Schrijvershof, die helemaal rechts op de foto is te zien.

'Een hele leuke man'

Dat is al meer informatie dan we eerder hadden over de mystery man aan Katja's zijde. Onlangs vertelde de actrice op de rode loper van de Costa!-première al dat ze niet langer single was: "Ik heb een hele leuke man ontmoet."

We weten nog weinig over deze Niek, behalve dat hij makelaar is. Maar dat ze het leuk hebben samen, is wel duidelijk. "Na maanden janken nu een beetje vlinders... Dat is toch veel leuker!", vertelde Katja onlangs in haar podcast. "En dat past ook helemaal bij de zomer-vibes."

Misschien ook voor jou:
‘Katja Schuurman is een nymfomane’
Entertainment
  • Grazia
  • BrunoPress