Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Tanja Jess gaat misschien op 'andere manier' verder met vreemdganger Charly Luske

In een interview met Beau Monde heeft Tanja Jess gereageerd op de soap rond haar man Charly Luske. Een aantal maanden geleden lekte uit dat Luske vunzige berichtjes stuurde naar verschillende jongere vrouwen. Sindsdien is het een chaos tussen de twee.

Tanja Jess Charly Luske

Uit elkaar gaan ze waarschijnlijk niet, onthult Jess in het interview dat woensdag verschijnt. "Als je honderd jaar samen bent, gooi je niet zomaar de handdoek in de ring", aldus Tanja.

Hoe het precies verder moet is nog afwachten. "Wat ik wel weet, is dat we sowieso een team blijven en in verbinding met elkaar blijven. Onze basis is heel sterk en er is nog steeds heel veel liefde tussen ons", legt de actrice uit. "Wij vinden onze weg wel."

De zanger, die ooit meedeed aan het eerste seizoen van The Voice of Holland, liep dus een tijd lang zijn lul achterna. Dat houdt Tanja echter niet tegen om bij hem te blijven. "Ik heb liever een kerel die een keertje vreemdgaat, maar met wie ik een fantastisch leven heb, dan iemand die altijd trouw is, maar me niet respecteert of niet begrijpt."

Het crisiskoppel poseert zelfs samen voor een lieflijke foto. Maar toch is het nog even uitvogelen hoe het verder moet. "Er is niet één manier om samen te leven, er zijn meerdere vormen. Wij zijn aan het kijken wat het beste bij ons past."

Entertainment
  • Beau Monde
  • Patrick van Emst/Brunopress.nl