Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Charly Luske: ‘Ik ken honderden collega's die vreemdgaan’

Charly Luske rijdt soms een scheve schaats, maar hij is lang niet de enige BN’er die zich af en toe door een ander laat verleiden.

Charly Luske: ‘Ik ken honderden collega's die vreemdgaan’

Een paar weken geleden maakten Jan Roos en Dennis Schouten in hun programma Roddelpraat bekend dat Charly Luske niet altijd even trouw is geweest aan zijn partner Tanja Jess. De zanger bevestigde de geruchten via Instagram, maar ging de media verder enige tijd uit de weg. Gisteren kwam daar echter verandering in, toen hij in gesprek ging met Koffietijd-presentatrices Vivian Slingerland en Quinty Trustfull.

Zij vroegen hem naar de stand van zaken tussen hem en zijn vrouw Tanja Jess. Luske liet weten dat het naar omstandigheden wel goed gaat en dat hij het vooral als een privékwestie ziet, die ‘de buitenwereld gewoon niet echt aangaat’.

Niet de enige

Luske vertelde ook dat hij nog talloze andere bekende Nederlanders kent die weleens een scheve schaats hebben gereden, maar bij wie dat niet openbaar bekend is. "Er zijn ook honderden collega's van wie ik het weet en van wie het niet op straat ligt, maar met die juicekanalen waarschijnlijk binnenkort wel. Dat is de tijd waarin we leven. Het gaat in principe niemand iets aan. Het is iets intern en dat is al erg genoeg en we werken eraan."

Overigens zou Charly hard aan het werk zijn om zichzelf weer op het rechte pad te duwen. "Ik neem volledige verantwoordelijkheid voor m'n acties en ga nog harder werken aan mezelf", schreef hij op Instagram.

Entertainment
  • BrunoPress