Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Man 'AirDropt' piemelfoto naar heel vliegtuig

Maak kennis met Lawrence, de Marc Overmars van de mile high club. Op een Amerikaanse vlucht van Detroit naar Denver zat hij zich behoorlijk te vervelen. En wat doe je dan? De sudoku's waren gemaakt, de thriller was uit en zijn favoriete podcast had hij al vier keer geluisterd. Daarom besloot Lawrence in plaats daarvan om een foto van zijn geslachtsdeel te delen met het alle inzittenden van het vliegtuig.

Zien: Man 'AirDropt' piemelfoto naar heel vliegtuig

Vroeger had Lawrence wel vaker het idee gehad om het aangezicht van zijn tampeloeris aan te bieden aan het grote publiek, maar toen moest je nog iedereen individueel om zijn of haar nummer vragen. Gelukkig heb je tegenwoordig AirDrop: een Apple-functie waarmee je met één druk op de knop een foto of bestand kunt delen met alle Apple-apparaten in de buurt.

Helaas voor Lawrence was niet iedereen ontvankelijk voor het piemelplaatje. Twee rijen verderop zat een jonge vrouw die wel raad wist met een ouwe viespeuk.

@daddystrange333

Lawrence Martin from Texas, grossssssss. I saw his ipad had airdrop open so I knew it was him, and yes, i sure did make a scene

♬ original sound - DaddyStrange

De stewards en stewardessen schoten al snel te hulp en gingen verhaal halen bij de man die zojuist zijn genotsknots aan iedere inzittende passagier had laten zien. Lawrence probeerde het er nog vanaf te brengen met de zin "Ik wilde alleen een beetje lol maken", maar moest toch gewoon het vliegtuig verlaten. Bij de vliegmaatschappij is hij voorlopig niet meer welkom.

Je mag tegenwoordig niet eens meer fatsoenlijk je jongeheer in de digitale etalage zetten. In wat voor wereld leven we toch?

Bizar
  • Unsplash