Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

30-jarige gast kan geen werk vinden: weigert luier in te ruilen voor broek 

Zo nu en dan delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het delen de moeite waard is. Met vandaag uit augustus van 2020: Van kantooretiquette moet de 30-jarige Damien Turner niets weten. Hij wil gewoon dragen waar hij zich fijn bij voelt: een luier.

28-jarige gast kan geen werk vinden: weigert luier in te ruilen voor broek 

We hebben allemaal zo onze hobby's, maar die van Amerikaan Damien Turner is wel extreem. Hij maakt al twaalf jaar onderdeel uit van de adult baby diaper lover community (ABDL). Vrij vertaald: hij draagt de hele dag luiers en knalt ze ook nog eens vol. Een baan vinden lukt ‘m niet en de 30-jarige luierdrager lijkt dat gegeven nogal verrassend te vinden.

Liefde voor luiers

Damien, die zichzelf identificeert als volwassen baby, werd ontslagen bij zijn vorige banen omdat hij ‘kinderachtig’ is. Zijn leventje over een andere boeg gooien om toch wat knaken binnen te harken, is voor de luier adorerende gast echter geen optie. Tegenover het Britse Metro verklaarde hij gepassioneerd dat hij de drollen opvangende broekjes handig, comfortabel en schattig vindt (voor de duidelijkheid: zíjn woorden).

Niet alleen hijst de Amerikaan zich elke dag in de luiers, hij vertolkt ook de hele dag door de rol van baby. Dat geeft ‘m een ‘relaxed en kalm gevoel’. Werk vinden is daarentegen niet zo relaxed. “Soms vinden mijn werkgevers mijn foto’s online en kunnen ze het niet verdragen dat ik een luier draag en me kinderachtig gedraag op de werkvloer.” Gek hoor, dat een beetje infantiliteit niet resulteert in een goed betaalde baan.

Sinds z'n 16de

Toegegeven: de puberteit was voor ons allemaal niet de beste tijd wat kledingkeuzes betreft. Maar Damien is daar compleet in blijven hangen. Sinds zijn zestiende draagt hij het liefst de hele dag door luiers. Dat leidde niet alleen tot problemen op het werk, maar ook privé verloor hij enkele vrienden die zijn luieradoratie niet zo konden waarderen.

Momenteel ontbreekt het Damien dus nog aan een plek waar hij fatsoenlijk geld kan verdienen. Hij heeft wel al wat sollicitaties de deur uitgedaan, maar wat hij absoluut niet de deur uit wil doen is z’n luier. En de naam Damien? Die kuste hij een tijdje terug voorgoed vaarwel. Vandaag de dag luistert de 30-jarige peuter alleen nog maar naar de naam Lil' Stinker. Of potentiële werkgevers z'n cv daardoor aantrekkelijker zullen vinden, is nog even afwachten.

Bizar
  • Facebook Damien Turner