Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man wil hond aaien, hond blijkt alligator

Uit Florida ontvingen we een nieuwsbericht dat ook alleen maar uit Florida had kunnen komen. De Sherrif’s Office van Saratosa County kreeg een melding van een man die zou zijn aangevallen door een alligator waarvan de meneer eerst meende dat het een hond was.

alligator

De 49-jarige man maakte een ommetje toen hij bij een motel een donker figuur in een struik zag dat volgens hem leek op een hond aan een lijn. De man benaderde de hond, toen hij plots zag dat het in werkelijkheid geen hond was maar een alligator van 2 meter en 20 centimeter lang. Was nou maar naar Specsavers gegaan…

De man schrok zich een ongeluk en maakte dat hij wegkwam, maar de alligator vond zijn benen net iets te sappig om aan zich voorbij te laten schieten. De man werd daarom pijnlijk gebeten in zijn rechterbeen.

Afgevoerd

De man kon gelukkig op tijd alarm slaan en wist zich los te wrikken. Dat was pittig, want de alligator had volgens een agent zijn kuitbeen te pakken met zijn tanden onder een spier. “Het voelde alsof er een stuk van mijn been werd gescheurd”, verklaarde de man aan het lokale WTSP-TV.

Zowel de gewonde man als het reusachtige reptiel werden aan het eind van het akkefietje afgevoerd. De man ligt inmiddels in het ziekenhuis, de alligator is gevangen.

Hij was misschien dichtbij, maar sinds 2019 is er in Florida geen dode meer gevallen na een aanval van een alligator. Toch, als men ze massaal gaat aanzien voor trouwe viervoeters kan dat niet heel lang meer duren. Never change, Florida.

Bizar
  • Click Orlando, abc action News
  • iStock, HotDuckZ