Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gaby Blaaser (36) viert verjaardag op Ibiza en deelt heerlijke bikinifoto

Mooi paars is niet lelijk.

Gaby Blaaser

Als er iemand is die weet hoe je een verse bikini showt, dan is het Gaby wel. De blondine post immers na elke zonovergoten dag een foto van zichzelf in haar achtertuin, met haar tenen in het Caribische zand of in dit geval: op een zwembadrand op Ibiza.

Erg? Zeker niet. Gaab kan het hebben. Sterker: de 36-jarige schone zou zelfs nog enkel gehuld in een juten zak een puike foto kunnen sieren.

Maar in dit geval heeft ze iets anders aan dan de zak van Piet, namelijk een paars bikinietje. Vrolijk, zomers en helemaal geschikt voor de feestelijke gelegenheid. Gaab was namelijk jarig; de presentatrice/model/influencer blies 36 kaarsjes uit op Ibiza. Weer een jaartje ouder dus. Al zou je dat absoluut niet zeggen als je ziet hoe loeifit ze is. Meer bewijs daarvoor vind je hieronder.

Neuscorrectie?

Hoewel de bloedmooie Gaby er piekfijn uitziet, overweegt ze nog wel een aantal cosmetische ingrepen, zoals een neuscorrectie en het laten opvullen van haar traangoot (wallen). Sowieso gaat ze eens in de twee jaar langs de arts voor een fillertje hier en daar, zo onthulde ze in een interview met &C. Gaby: "Mensen hebben snel een vooroordeel over mij. Het klopt dat ik open ben over botox en fillers, maar dat betekent niet dat ik het erg vind om ouder te worden."

Entertainment
  • Instagram, &C
  • brunopress.nl