Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Te veel spullen, te weinig plek? Huur een voordelige container

Soms heb je (tijdelijk) gewoon te weinig plek voor alle spullen. Toch wil je een opgeruimd en overzichtelijk huis. Want we weten allemaal; een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Verkopen van je spullen is geen optie, weggooien al helemaal niet. Maar wat doe je dan?

Containers

In ons regenachtige landje ga je de spullen ook niet buiten of onder een overkapping zetten. Voor je het weet wordt het schimmelig, rottend en vies. Wij hebben de oplossing inmiddels gevonden door niet ‘outside’ maar ‘inside’ the box te denken; Gewoon een opslagcontainer huren!

Waarom een opslagcontainer huren?

Wij waren al bekend met het begrip van de externe verhuurboxen. Of dit nu containers of garageboxen zijn, op vele industrieterreinen kom je dergelijke opslagmogelijkheden tegen. Van groot tot klein. Op zich hele goede opties wanneer jij spullen wilt opslaan, maar ook veel gedoe. Je moet naar de locatie toe en kunt niet snel even iets eruit halen.

Daarnaast zijn vele externe opslaglocaties gebonden aan openingstijden en beveiligingsvoorwaarden. Niet altijd ideaal. Een opslagcontainer huren biedt hiervoor de perfecte uitkomst. Deze plaats je gewoon op je eigen terrein en stalt de spullen erin die je kwijt wilt. Van plan om de spullen wellicht ook te gaan vervoeren? Dan is een zeecontainer huren wat jij moet gaan doen. Deze zijn nog net iets robuuster dan de opslagcontainer, maar kunnen naar elke uithoek van de wereld verplaatst worden.

De opslag- of zeecontainer voor iedereen

Het gebruik van een opslag- of zeecontainer was al zeer gangbaar bij bedrijven, maar steeds meer particulieren maken ook deze keuze. Wanneer er verbouwplannen zijn worden de meubels hier tijdelijk in geplaatst, maar soms worden ze zelfs als tiny houses gebruikt.

Kortom, de mogelijkheden zijn zeer groot. Het voordeel van een goede opslagcontainer is dat ze wind- en waterdicht zijn. Je hoeft je dus niet zorgen te maken over doorweekte matrassen of natte banken. Alles is veilig en waterdicht afgesloten.

Een opslagcontainer huren of kopen

Is je opslagcontainer niet bedoeld om tijdelijk even wat spullen in kwijt te kunnen maar voor langere tijd? Dan kan het kopen van een opslagcontainer lonen. Deze kan permanent op jouw terrein blijven staan, en dit kan werkelijk voor jaren. Door zijn robuust- en stevigheid is dit geen enkel probleem.

Juist weinig spullen om op te slaan? Dan is een halve container huren juist ook weer een optie. Kijk dus naar jouw situatie en pas jou keuze voor een opslag- of zeecontainer daarop aan.

Dus waar het gaat om opslag, denk outside the box en ga voor een voordelige opslagcontainer aan huis. En om nog een stap verder te gaan, kun je deze ideale containers zelfs inzetten om (tijdelijk) als woning te gebruiken. In veel studentensteden zien wij dit al als huisvestingsmogelijkheden nu de huizenkrapte op een hoogtepunt is. Eenmaal een kijkje genomen in zo’n ‘containerwoning’ doet je ongetwijfeld overtuigen; Ze zijn om te toveren tot de mooiste mini-paleisjes!

Lifestyle
  • Pixabay