Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

S10 schopte vent het huis uit tijdens seksdate: ‘Hij nam nog wel een fles Hennessy mee’

Zangeres S10 doet het sinds haar deelname aan het Eurovisie Songfestival goed bij mannelijk Nederland, op een enkel gevalletje na dan.

S10 schopte vent het huis uit tijdens seksdate: ‘Hij nam nog wel een fles Hennessy mee’

S10 vertelt in het boek Hoe doen we het? van Milou Deelen uitgebreid over haar avonturen in de slaapkamer. Daar heeft de zangeres er naar eigen zeggen genoeg van sinds bekend werd dat ze ons land zou representeren bij het Songfestival. “Het afgelopen jaar heb ik met best veel mannen seks gehad”, aldus S10.

Dat was overigens niet altijd even gezellig. “Soms was het heel leuk, soms gewoon k*t”, vertelt S10 in het boek. Als voorbeeld gaf ze een avond die wat uit de hand was gelopen, waarbij iemand er uiteindelijk met haar spullen vandoor ging. “Ik heb een keer gehad dat ik heel dronken was en iemand langskwam in de nacht. Ik zei dat hij weg moest, omdat ik te dronken was en moest kotsen. Toen heeft hij bij het weggaan een fles Hennessy van mijn drankplateautje meegenomen. Onder het mom van: als ik geen seks krijg, neem ik iets anders mee, denk ik.”

Op die ene uitzondering na zit het overigens wel snor bij S10. “Ik hou van seks, ook met mensen die ik niet ken”, vertelt ze. “Als ik iemand aantrekkelijk vind, stuur ik diegene een berichtje. Ik vind het chill om het zelf in de hand te hebben.”

Entertainment
  • BrunoPress