Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Foto’s van naakte, gemartelde vrouw aangetroffen op telefoon Ridouan T.

Volgens Het Parool gaat het mogelijk om foto’s van de vermiste Naima Jillal.

Foto’s van naakte, gemartelde vrouw aangetroffen op telefoon Ridouan T.

Op een telefoon die gevonden werd bij de arrestatie van Ridouan T. zijn foto’s gevonden van een gemartelde vrouw. Justitie heeft het vermoeden dat het om de in oktober 2019 verdwenen 'cokemakelaar' Naima Jillal gaat. In het criminele milieu gingen al langer verhalen rond dat er foto’s gemaakt zouden zijn van de gedode en gemartelde vrouw.

Afgeknipte lichaamsdelen

Volgens Het Parool zijn er lugubere taferelen te zien op de gevonden afbeeldingen. De krant meldt dat er foto’s te zien zijn van een naakte vrouw die vastgebonden is aan een stoel. Op een andere foto is de buik van de vrouw te zien, waarop een afgeknipte vinger en teen liggen. Ook werd er een foto gevonden waarop de vrouw naakt op haar buik op de grond ligt.

De politie heeft kunnen achterhalen dat de foto’s in de nacht van 20 op 21 oktober 2019 zijn gemaakt. Jillal verdween op 20 oktober, nadat ze bij haar woning aan de Zuidas in een donkere VW Polo stapte. Later werden onder de vloer van een loods in Antwerpen kledingstukken en een tas gevonden die waarschijnlijk aan Jillal toebehoorden.

Verloren cocaïne

‘Tante’ is bij de politie onder andere bekend vanwege haar samenwerking met de Nederlandse Roger P., alias ‘Piet Costa’. Volgens de politie was Jillal een hoofdrolspeler bij een partij van bijna 3.800 kilo cocaïne die in juni 2016 door de politie in beslag werd genomen.

Twee containers, één gevuld met cocaïne, zouden door een corrupte douanemedewerker op 'groen' gezet worden, wat betekent dat er geen fysieke controle plaats zou vinden. Zo'n controle kwam er echter wel, waardoor de container met duizenden kilo's coke in de handen van de politie viel.

Blackberry

De afbeeldingen werden gevonden op een Blackberry die werd aangetroffen in de woning van T. in Dubai, waar hij eind 2019 werd gearresteerd. Het is onduidelijk hoe de foto’s precies op het apparaat terecht gekomen zijn. De advocaat van T. meldt dat het ‘forensisch volstrekt onduidelijk is waar die telefoon of die foto's vandaan komen’.