Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Katja Schuurman heeft alweer een nieuwe vent

Eind vorig jaar zetten Katja Schuurman en chefkok Freek van Noortwijk een punt achter hun relatie en sprak de actrice nog van "een verdrietige situatie". Inmiddels is de verdrietigheid er wel een beetje af, zo blijkt.

Katja Schuurman

"Het werkte gewoon echt niet meer", zei Katja enige tijd terug nog tegenover de Telegraaf over de verbroken relatie met Van Noortwijk. De kok en en de actrice waren sinds 2015 samen en kregen in augustus van 2020 een dochter.

Maar goed, als 't niet werkt dan werk 't niet en ineens was de 47-jarige na lange tijd weer vrijgezel. Een maandje geleden, op de persdag van de film Costa!, verscheen Schuurman wederom voor een Telegraaf-camera en kreeg al snel de vraag of ze weer openstond voor de liefde.

"Nou, daar moet ik nog héééél erg niet aan denken", aldus de actrice. "Nee. Ja, d'r mag wel voor een keertje iemand voor een avond langskomen, maar dan ook weer snel weg", voegt ze eraan toe.

Nieuwe vent

Of ze daar nu nog hetzelfde over denkt? Twijfelachtig. "Ik heb een hele leuke man ontmoet", aldus een stralende Schuurman op de rode loper tijdens de première van Costa! tegen Shownieuws. "Maar daar kan ik verder niks over zeggen, want dat is echt heel pril", vervolgt ze.

Maar dat ze het leuk hebben, is wel duidelijk. "Na maanden janken nu een beetje vlinders... Dat is toch veel leuker!", zegt Katja opgewekt. "En dat past ook helemaal bij de zomer-vibes." De 47-jarige actrice vermoedt dan ook dat ze een hele goeie zomer tegemoet gaat. Wie deze mysteryman precies is, blijft vooralsnog in nevelen gehuld. Weekblad Weekend heeft de man om wie het allemaal gaat al wel op de foto gekiekt, maar daarop was enkel zijn achterkant te zien. Katja: "Maar hij heeft ook een hele knappe achterkant, dus wat dat betreft..."

Entertainment
  • Shownieuws, de Telegraaf
  • EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl