doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Jaimie Vaes deelt 'nieuwe billen' op Instagram

Na alle heisa rondom de arrestatie van Lil Kleine lijkt Jaimie Vaes inmiddels weer met hele andere dingen bezig te zijn. Haar bilpartij, bijvoorbeeld.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-629271ab7fa24 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-629271ab7fa24 img{#fig-629271ab7fa24 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-629271ab7fa24 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-629271ab7fa24 img{#fig-629271ab7fa24 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-629271ab7fa24 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-629271ab7fa24 img{#fig-629271ab7fa24 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-629271ab7fa24 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-629271ab7fa24 img{#fig-629271ab7fa24 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Jaimie Vaes

Op het kiekje dat Vaes gisteravond op Instagram deelde, zien we haar in vol ornaat in een huiskamer poseren. De ex van Lil Kleine draagt een doorschijnende jurk met glitters, waarbij haar kadetten behoorlijk goed te zien zijn. Grote kans dat Jaimie haar bilpartij wil showen vanwege de samenwerking met Aeshetic Clinic House of Bratz, het bedrijf dat haar achterwerk via injecties een paar maatjes groter spoot.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De influencer tagt het bedrijf op haar billen en ook op de pagina van House of Bratz is te zien dat Jaimie een aantal weken geleden een zogenoemde ‘non-surgical butt lift’ onderging.

Vaes krijgt overigens wisselende reacties op de billenfoto. Sommige mensen vinden het allemaal mooi en prachtig, echter zijn er zat comments waarin de influencer de nodige kritiek te verduren krijgt. "Wanneer je het hebt uitgemaakt met lil kleine en nu nog relevant wilt zijn", aldus iemand onder haar Instagram-post. Andere reageerders vinden dat Vaes zich niet 'als een moeder' gedraagt.

Bericht vanuit Thailand

Ondanks dat de ex van Jorik Scholten, zoals Lil Kleine echt heet, laat zien dat ze inmiddels ook met andere dingen bezig is dan de vermeende mishandeling en de alles wat zich daar omheen afspeelt, liet ze onlangs nog weten dat het een 'ingewikkelde periode' is. Nadat Lil Kleine werd opgepakt, kwam hij kortgeleden weer vrij. Inmiddels is de rapper in Thailand om 'aan zichzelf te werken' en deelde hij onlangs een video op Instagram waarin hij zijn excuses aanbood.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_middle_article');

Verkeerde adres

Bij Jaimie viel dit laatste echter verkeerd. "Jaimie heeft met enige scepsis kennisgenomen van zijn boodschap", liet advocaat Kim Beumer onlangs weten aan Privé TV. "De verontschuldigingen die hij uit voor de pijn en de kwetsuren die hij heeft veroorzaakt zijn gericht aan ‘heel veel mensen’, maar niet aan degenen aan wie deze spijtbetuiging het meest recht zou doen, namelijk aan het adres van cliënte en der partijen minderjarige zoon."

"Van enig berouw van, noch zelfreflectie op de gevolgen van zijn handelen jegens hen is tot op heden geen sprake", gaat de advocaat verder. "Sterker nog, de door de heer Scholten aangenomen houding in de afwikkeling van de gevolgen van de verbreking van de relatie is er niet een die passend is bij zijn kennelijk gevonden inzichten zoals die (donderdag, red.) tot uiting bracht."

Ander doel?

Ook liet de advocaat weten dat Jaimie twijfelt aan het doel van de video. "Jaimie kan zich niet aan de indruk onttrekken dat de boodschap van Scholten slechts is ingegeven vanuit het belang van rehabilitatie met het oog op zijn carrière en niet is ingegeven door intrinsiek zelfinzicht, hetgeen zij betreurt."

Verder valt te lezen dat Jaimie hoopt op 'een positieve ontwikkeling die ertoe leidt dat de gevolgen van de verbreking van hun relatie, met het oog op de belangen van hun zoon, in harmonie kunnen worden geregeld'. Tot slot laat Beumer weten dat het met Jaimie zelf elke dag beter gaat. Wanneer ze er klaar voor is, zal ook zij zelf een statement naar buiten brengen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws