Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Mannen met weinig geld houden vooral van grote borsten

En rijke stinkerds houden van strijkplanken.

Mannen met weinig geld houden vooral van grote borsten

Belangrijk nieuws uit de wetenschappelijke wereld: de inhoud van je portemonnee heeft invloed op de inhoud van de bh van je droomvrouw. Dat blijkt uit het onderzoek van psychologen Viren Swami en Martin Tovée. Zij schotelden een groep mannen met bankrekeningen variërend van diep in het rood tot ver boven de zeven cijfers een lading vrouwelijke figuren voor - elk met verschillende grootte borsten.

Wat bleek? Voor vrijwel alle mannen met weinig geld op de rekening gold: hoe groter de borsten, hoe beter. De grootverdieners daarentegen, gaven de voorkeur aan een beschaafdere borstpartij. Een echt logische verklaring konden de wetenschappers niet verzinnen voor dit fenomeen, maar interessant is het zeker.

Stevige trek

Ze besloten het onderzoek daarna nog eens fijntjes over te doen - participanten vinden was immers niet al te moeilijk - maar dit keer maakten ze een onderscheid tussen mannen met een lege en een volle maag.

Het resultaat was vergelijkbaar met onderzoek nummer 1. De heren met rammelende magen, zagen vooral de vrouwen met een goede voorgevel wel zitten. Zij die zich net hadden volgevreten, kozen vrijwel unaniem voor de dames met een klein bosje hout voor de deur.