Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Ali B komt niet meer terug naar Nederland, bouwt paleisje in Marokko'

Volgens de laatste geruchten zou de rapper en voormalig coach van The Voice plannen hebben om naar Marokko te verhuizen. 'Ali komt niet meer terug.'

Ali B

Ali B ligt al enige tijd onder vuur. In de BOOS-uitzending 'This is the Voice' wordt Ali B genoemd als een van de personen die zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag. De rapper wordt zelfs beschuldigd van verkrachting en inmiddels zijn er meerdere aangiftes gedaan door verschillende vermeende slachtoffers.

'Honderd procent overtuigd van mijn onschuld'

Zelf heeft Ali B enkele keren schriftelijk gereageerd op de aantijgingen. Uit zijn verklaring nadat de eerste aangifte bekend werd gemaakt: "Ik ben honderd procent overtuigd van mijn onschuld. Het gaat om een beschuldiging van iets dat lang geleden zou zijn gebeurd, maar daar is niets van waar."

Dubai en Istanboel

In de periode erna bleef het aardig stil op de social media-kanalen van Ali B. Tot begin maart, toen de Nederlands-Marokkaanse rapper twee foto's en een video online zette vanuit Dubai, de plek waar hij ogenschijnlijk vakantie aan het vieren was. Niet lang erna deelde hij met zijn volgers dat hij onderweg was naar vrienden in de Turkse stad Istanboel.

'Paleisje in Marokko'

Maar wat zijn Ali's plannen voor de lange termijn? Daar lijkt roddeltante Yvonne Coldeweijer antwoord op te geven op haar juice channel Life of Yvonne. In de laatste aflevering deelt ze informatie over Ali's toekomst. "Ik kan je vertellen", begint Yvonne, "we zijn voorlopig van hem af."

Coldeweijer zegt van een bron te hebben gehoord "dat Ali niet meer terugkomt naar Nederland". Hij zou een stukje grond hebben gekocht in Marokko, waar hij momenteel "een paleisje" op aan het bouwen is. Dit zijn volgens de roddelkoningin de woorden van haar bron, die familie zou zijn van Ali B. Yvonne: "Hij is dus van plan om daarheen te verhuizen zodra deze woning af is. En daar voorgoed te verblijven."

Is de rapper serieus van plan om Nederland definitief in te ruilen voor Marokko om daar een nieuwe start te maken, of zijn het enkel loze geruchten? De tijd zal het leren. Daarnaast heeft Ali B hier nog enkele zaken tegen zich lopen, dus de kans zit er dik in dat hij nog wel voet op Nederlandse bodem zal zetten.

Nieuws
  • Parra, Life of Yvonne
  • EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl