Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nicki Minaj geeft toe: 'Enkele injecties gehad om billen te vergroten'

Goh...

Nicki Minaj

Billen zijn in. Billen zijn eigenlijk altijd in, maar de laatste jaren is een groot achterwerk uitgegroeid tot absoluut schoonheidsideaal. Een van de bekendste bilpartijen is wat dat betreft toch wel die van hiphopster Nicki Minaj.

Handelsmerk

Puur natuur? Daar is veel over gespeculeerd sinds Onika Tanya Maraj-Petty furore begon te maken als Mevrouw Minaj. Niet zo gek natuurijk, aangezien de Trinidadiaans-Amerikaanse rapper, zangeres, songwriter, actrice, model - ja, de vrouw heeft vele talenten - haar kont maar al te graag heen en weer wiebelt in haar clips.

Beetje twerken hier, beetje shaken daar. Nicki is er niet vies van, om het zacht uit te drukken. Haar achterste groeide dan ook uit tot haar handelsmerk.

Maar om terug te komen op de vraag of enkel god haar met die bips gezegend heeft: neen, zo blijkt. In een podcast van Joe Budden deed ze namelijk een boekje open over haar zogenaamde 'billen-shots'.

Minaj haalde het begin aan van haar carrière, een tijd waarin veel rappers het veel over grote billen hadden. Lil Wayne bijvoorbeeld, had te pas en te onpas nieuwe welgevormde dames over de vloer.

Nicki Minaj: "Ik hoorde ze alleen maar praten over grote billen en had het gevoel niet compleet of goed genoeg te zijn, niet zo goed als deze meisjes". Dit zou haar er uiteindelijk 'indirect' toe bewogen hebben zelf 'enkele injecties' te nemen om de boel wat op te pompen. De rest is geschiedenis.

Entertainment
  • RTL Boulevard
  • brunopress.nl, Instagram