Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw spiest edele delen echtgenoot met een harpoen

Ze ging hem te lijf als een onverschrokken walvisjager. De prooi was alleen ietsje kleiner.

Harpoen

Geen worst? Hier met de jouwe.

Belofte maakt schuld, moet de 43-jarige Chanita Kuedrum uit Thailand gedacht hebben. Ze had haar man zo ver gekregen om eens voor haar te koken. Na een lange dag werken keek ze ontzettend uit naar een welverdiende maaltijd. Even lekker verzorgd worden. Voeten omhoog, dat werk.

Maar toen Chanita thuis aankwam, was van haar man (en van de maaltijd) geen spoor. Die zat namelijk lekker in de kroeg en tikte de ene na de andere achterover. De 45-jarige Boonchuey Mooseeton was zich van geen kwaad bewust. Ondertussen bereikte zijn vrouw thuis, in tegenstelling tot de pan met eten die hij zou klaarmaken, het kookpunt.

Na een flinke tanksessie ging Boonchuey dan eindelijk naar huis. Straalbezopen, dat wel. Eenmaal thuis stond hem meer dan alleen een toekomstige kater te wachten. Vrouwlief was op wraak uit. Het bleef niet bij een stevige reprimande: Chanita besloot een heuse harpoen uit de kast te halen om haar man een lesje mee te leren. Met deze harpoen viel ze doelgericht zijn zaakje aan.

Afkoelen

En Boonchuey? Die was zo ladderzat dat hij de steekwonden in zijn lid niet eens opmerkte. Pas de volgende dag besloot hij een bezoekje aan het ziekenhuis te brengen. Daar werden ter plekke 17 hechtingen aangebracht. Hij mag van geluk spreken dat ‘ie er nog aanhangt.

Het slachtoffer besloot niet direct terug te gaan naar zijn vrouw, met wie hij al 21 jaar samen is. ‘Ik wacht nog even tot ze is afgekoeld’, aldus de toegetakelde Thai.

Bizar
  • NieuwNieuws