Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nicolette Kluijver deelt pikante foto waarop ze enkel bedekt wordt door twee sokken

De presentatrice showt trots haar... sokken!

Nicolette Kluijver

Waar heel Nederland opgerold onder een dekentje op de bank ligt, met drie truien, twee lagen ondergoed, twee joggingbroeken en drie paar sokken aan, laat Nicolette Kluijver zien dat ze het niet per se heel koud heeft. Integendeel zelfs.

De presentatrice heeft zich ontdaan van zo'n beetje alle kledingstukken, zo is te zien op Instagram. Naast een lapje stof om d'r schouder en iets dat lijkt op een gedeelte van een jarretel, bedekken enkel twee sok-emoji's de stukjes Nicolette waar het social media-platform nog weleens moeilijk over doet. En dat levert een behoorlijk spannende foto op.

"Omdat ik anders zo’n geitenwollensok imago krijg!😂🙄" aldus Kluijver onder de zomerse plaat. Nou, dat geitenwollensokkenimago knallen we linea recta de sokkenla in hoor. Dat is wel zo terecht na een gewaagde kiek als deze.

Olifantjes

De weinig verhullende foto is opvallend, omdat Nicolette niet heel vaak dit soort pikante content het web op slingert. Vaker zijn het shots van paarden, honden of... olifanten. Ja, ja, iets meer dan twee jaar geleden adopteerde ze maar liefst vijfendertig babyolifantjes op Sri Lanka.

Dit deed ze na een 'zware periode', aldus Kluijver in 2019 in een Instagram-post. In 2017 werd er longkanker bij haar geconstateerd en werd een deel van haar linkerlong verwijderd. In 2019 schrok ze zich kapot toen er tijdens een controle afwijkingen in beide longen werden gevonden.

"Bad news!!! De schrik was groot! Ik moest zes weken wachten om daarna weer in de CT scan te gaan zo konden we uitsluiten of het ging om een "gewone" infectie of in het slechtste geval kanker. Het waren zes loodzware weken." Na deze zware tijd besloot ze zich te richten op iets positiefs, namelijk weesolifantjes in Sri Lanka. Sindsdien worden haar volgers dan ook regelmatig getrakteerd op foto's van babyolifanten. En zo nu en dan dus op een halfnaakte Nicolette met sokken. Is weer eens wat anders dan al die slurven.

Entertainment
  • Instagram, Shownieuws
  • www.brunopress.nl