Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Nicolette Kluijver bakt een eitje in lingerie

Elke man vindt het fijn als een vrouw voor hem kookt. Nicolette Kluijver bereidt haar maaltijd in een wel heel bijzondere outfit.

Nicollette Kluijver

We kennen Nicolette natuurlijk als presentatrice van Expeditie Robinson. Daar kookt ze zeker niet voor de hongerige kandidaten. We zien op Instagram dat ze dat ze een omelet bakt. Dat moet toch een eitje zijn zou je zeggen.

Met Kluijver als achternaam zou het overigens ook wel toepasselijk zijn om kippenpootjes of spareribs te bereiden. Alleen dat zal ze wel overslaan, aangezien Nicolette in 2011 de vegetariër van het jaar was. In ieder geval kookt ze niet in haar normale kloffie. Ze draagt namelijk alleen maar een lingeriesetje terwijl ze haar kookkunsten vertoont.

Koken kan heel ontspannend zijn, maar het blijft natuurlijk een klusje. Gelukkig neemt Nicolette ook de tijd om te ontspannen. Natuurlijk doet ze dit weer in lingerie. We zien dat ze even een momentje voor haarzelf heeft en de Playboy leest.

Kluijver is net teruggekeerd van Bonaire. Ze ruimde daar het strand op samen met andere mensen. Dit is haar eigen initiatief: Beach Clean Up. Nadat het strand weer helemaal schoon was kon de blondine nog even van de zon genieten op het eiland. Daarom zien we haar op het strand nog wat liefde verspreiden, in bikini natuurlijk.

Of Nicolette nou lekker een eitje aan het bakken is of het strand schoonmaakt op de Antillen. Wij zien haar graag. Wij vinden het overigens geen probleem als ze andere huishoudelijke taken ook schaarsgekleed uitvoert. Dan krijg je het misschien ook niet zo warm van het schoonmaken.

Lifestyle
  • Instagram, Wikipedia
  • NL Beeld / Arjo Frank, Instagram