Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw moet vliegtuig verlaten vanwege ‘te blote borsten’

Zo nu en dan delen we een internetklassieker, een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag, uit oktober van 2020, een vrouw die om een wel heel bijzondere reden uit een vliegtuig gezet werd.

Vrouw moet vliegtuig verlaten vanwege ‘te blote borsten’

Toen haar borsten als ‘obsceen en aanstootgevend’ beschreven werden, was de Amerikaanse Kayla Eubanks nou niet echt vrolijk te noemen, zeker wanneer ze vanwege diezelfde borstpartij ook nog eens een vliegtuig moest verlaten.

Bij het boarden van een vliegtuig van Southwest Airlines werd de Amerikaanse tegengehouden door een medewerkster van de luchtvaartmaatschappij. Die vond dat de kleding van de vrouw haar borsten niet genoeg bedekte. De kwade Eubanks vroeg vervolgens om de kledingvoorschriften, maar die kreeg ze niet te zien. Daarna bleef ze achter bij de gate, terwijl de rest van de passagiers aan boord gingen.

Terwijl de gefrustreerde Eubanks stond te wachten, kwam er toch een oplossing voor het probleem toen de piloot van het vliegtuig toevallig langsliep en met de vrouw in gesprek raakte. Hij bood haar zijn t-shirt aan, waarna ze alsnog in mocht stappen. Haar vlucht naar Chicago heeft ze uiteindelijk toch kunnen maken, maar ze bleef ontevreden over de service en liet dat duidelijk horen op Twitter.

De vliegtuigmaatschappij blijft achter het besluit van de medewerker staan, maar ze hebben Eubanks wel aangeboden om haar geld terug te geven.

Bizar
  • Unsplash