Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Penis van Olympisch langlaufer bevroren door extreme kou

Dat is pas een blessure!

Penis van Olympisch langlaufer bevroren door extreme kou

Topsport is niet voor watjes. Dat bleek maar weer eens tijdens het langlaufen in Peking afgelopen weekend. De traditionele 50 kilometer bij de massastart werd al bijna gehalveerd tot 28,4 kilometer vanwege de intense vrieskou, maar toch eisten de lage temperaturen hun tol. Vooral de Finse Remi Lindholm had het zwaar te verduren.

Deze Scandinavische strijder kwam als 28e over de finish, maar liefst 4 minuten na de winnaar van de wedstrijd: Aleksandr Bolsjoenov. Geen al te beste prestatie, maar dat had zo zijn redenen. Door de snijdende kou was de jongeheer van Lindholm namelijk langzaam maar zeker veranderd in een ijspegel. “Mijn penis is bevroren”, verklaarde hij bij het Finse medium Yle Sport. “De pijn is behoorlijk ondraaglijk.”

Kokend water

In de kleedkamer werd er meteen hulp ingeschakeld om de bevroren snikkel weer op temperatuur te krijgen. Wij zouden zeggen: haal even wat knappe vrouwen tevoorschijn, maar de Finnen zijn natuurlijk gek op sauna’s, dus ze gingen voor hun eigen modus operandi: een lap met kokend water. “Ik moest een waterkoker gebruiken om mijn penis weer op te warmen”, sprak Lindholm later. “Het was best gaaf.”

Als u onderhand denkt dat Lindholm misschien wat masochistische trekjes heeft, dan heeft u zeker gelijk. Hij had ondanks zijn onderkoelde orgaan namelijk nog wel even door willen skiën. “Ik vond het eigenlijk jammer dat we geen fatsoenlijke race over 50 kilometer hebben gekregen”, sprak hij nog. “Maar de stroken met tegenwind waren eigenlijk niet te doen.”

Sport
  • BrunoPress