Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is de bloedmooie vriendin van Rob 'Snollebollekes' Kemps

Goed geregeld, Rob!

Snollebollekes

Bij het hossende publiek in zweterige feesttenten was Rob Kemps al langer bekend. Onder de naam Snollebollekes zet hij immers al jaren de boel op stelten tijdens dorpsfeesten in het altijd gezellige Brabant en ver daarbuiten. Maar vandaag de dag is Kemps ook al lang en breed doorgedrongen tot de mainstream. En hoe.

Links Rechts

Want wie kent de aanstekelijke hitjes Links Rechts, Vrouwkes en Springen Nondeju niet? Hele stadions, F1-tribunes en andersoortige mensenmassa's heuken hier inmiddels vol enthousiasme op mee. Weliswaar onder invloed van de nodige pilskes, maar hé, dat is soms alles wat een mens nodig heeft om even te ontsnappen aan de vaart der volkeren. Niks mis mee.

Slimste

Zijn ongekende populariteit leverde Rob ook een uitnodiging op voor NPO-programma De Slimste Mens. Snollebollekes en een kennisquiz, het bleek een gouden combo. Kemps pakte in het seizoen 2020/ 2021 de winst en werd tegen ieders verwachting gewoon De Slimste Mens.

Uit zijn overwinningsspeech: "(...) zo zie je maar weer lieve kinderen, al begin je met lts-zwakstroom of gewoon een middelmatige horeca-opleiding. Als je zelf gewoon lekker Wikipedia volgt en een keer een boek leest, in plaats van allemaal appjes gaat spelen waar je geen réét aan hebt, dan kom je nog best ver als je je best doet. Proost!"

Sinds die prestatie staat Kemps bekend als alleskunner. Hij kan feestjes bouwen, presenteren ( Chansons!, met Matthijs van Nieuwekerk), schreef twee boeken en heeft op dit moment zijn eigen interview-programma genaamd De 10 vragen. Nee, aan ambitie geen gebrek bij de Brabo.

Vriendin

Maar dat Kemps niet alleen op tv en in de hitlijsten scoort, is te zien aan zijn beeldschone vriendin.

Inmiddels zijn de professionele feestganger en zijn grote liefde Miriam Swinkels al jaren samen. Sterker: ze hebben ook al twee 'kleine snollebollekes' op deze aardkloot gezet. Professioneel hosser, knappe kop én familieman. Lekker bezig, Rob.

Entertainment
  • JFK, MAN MAN
  • Pro Shots/MaRicMedia