Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Rob Kemps gaat trouwen: deze heerlijke blondine wordt 'Mevrouw Snollebollekes'

Rob Kemps heeft een van zijn voormalige achtergronddanseressen ten huwelijk gevraagd. 'Ze zei JA!'

Kemps

"Vandaag blaas ik 39 kaarsjes uit!" schrijft Rob Kemps vandaag op Instagram. "Het grootste cadeau kreeg ik gisteren toen ik op het uiterste puntje van Île Saint-Louis vroeg aan de liefde van m’n leven of ze met me wil trouwen en gelukkig zei ze JA."

Die liefde van z'n leven is Stephanie Klaver, een blondine die in het verleden als achtergronddanseres werkte bij zijn Snollebollekes-act. Verder danste Klaver bij The Voice of Holland en Toppers in Concert. De twee hebben iets meer dan een jaar een relatie met elkaar en verschenen vorige maand voor het eerst samen op de rode loper. Dat was tijdens de première van de musical Piaf.

Pieken en dalen

Het leven van Kemps gaat van links naar rechts, maar kent absoluut ook ups en downs. De Brabander boekte behoorlijke successen met zijn festival-act 'Snollebollekes', verkocht stadions uit, won de finale van De Slimste Mens en presenteerde samen met Matthijs van Nieuwkerk het programma Chansons! Maar ineens was het een beetje gedaan met zijn televisiecarrière. Robs eigen talkshow op SBS6 flopte, net als spelshow The Wheel.

En toen in 2023 ook nog geschreven werd dat Kemps zijn vrouw Miriam Swinkels en kinderen in de steek zou hebben gelaten voor zijn achtergrondzangeres Stephanie Klaver, waren de rapen helemaal gaar. Hij deed de kritiek af als 'gezeik' en stelde dat er van vreemdgaan nooit sprake is geweest. Toch leek hij de gunfactor eventjes he-le-maal kwijt te zijn.

Rob en Stephanie voor het eerst samen op de rode loper.

Comeback

Toch was de Brabander tijdens het EK in Duitsland ineens terug van weggeweest. Als een duveltje uit een doosje. Zijn nummer Links Rechts werd het lijflied van het Oranje-legioen en beelden van de hossende Nederlanders gingen de wereld rond. Kemps was er als de kippen bij om zijn act live te vertonen voor elke wedstrijd. Samen met de tienduizenden aanwezige voetbalfans natuurlijk.

Begin dit jaar was Rob bovendien weer terug op tv, toen hij samen met Battle of the Bands-winnaar Bouke Scholte het programma My Tribute to Elvis presenteerde. Of de professionele feestvierder meer tv-plannen heeft is niet bekend.

Entertainment
  • NU.nl
  • NL Beeld / Heukers Media, DCI Media