Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Video: begrafenisondernemer propt reclame vol vrouwen in lingerie

Zo nu en dan delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag uit februari 2022: een creatieve begrafenisondernemer. Moet kunnen, toch?

Video: Begrafenisondernemer propt reclame vol vrouwen in lingerie

Begrafenissen, daar hangt over het algemeen toch een behoorlijke grafsfeer. Iedereen in het zwart, droevige teksten, tranendal: je kent het wel. Een beetje positieve stemming is meestal ver te zoeken. Dat betekent echter niet dat het altijd zo’n dooie boel hoeft te zijn.

Als jij geen trek hebt in al dat gejank, moet je vooral even bij de mannen van Horonim aankloppen. Deze ‘smaakvolle’, Russische begrafenisondernemer gooit het namelijk over een compleet andere boeg. Benieuwd? Kijk dan maar even achter de schermen bij de opnamen van hun laatste reclame:

Kijk, dat is een stuk beter. Zo tover je die trieste uitvaart tenminste om tot een sexy slotakkoord. In de media wordt deze reclame voornamelijk neergezet als ‘walgelijk’, maar wij vinden het helemaal geen verkeerd plan.

Sterker nog, er kan nog wel een schep bovenop. Steek op onze begrafenis ook de barbecue maar aan, en laat het bier rijkelijk vloeien. Dan gaan we tenminste als echte mannen op weg naar de eeuwige jachtvelden.

Bizar
  • iStock, kzenon