Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Simyo heeft een bijzondere verrassing

Bij Simyo klopte je vroeger alleen aan voor een abonnement, maar tegenwoordig ook voor een telefoon!

Simyo heeft een bijzondere verrassing

Sim Only en prepaid, dat is waar Simyo om bekend staat, maar daar gaat verandering in komen. In de nabije toekomst gaat het bedrijf, dat door de Consumentenbond voor de 25ste keer is uitgeroepen tot beste mobiele provider van ons land, haar arsenaal ook uitbreiden naar een nieuwe sector: telefoons.

Met ingang van 1 februari kun je ook bij het dochterbedrijf van KPN terecht om een nieuw mobiel te kopen. Yes, je leest het goed: voortaan krijg je niet alleen het beste abonnement bij Simyo, maar ook een passende telefoon. Ook als je al een abonnement hebt, kun je dat verlengen en er meteen een telefoon bij bestellen. In het geval dat je een nieuwe klant bent, bespaar je de aansluitingskosten.

Simyo vertelt het zelf het beste in deze video:

Refurbished

Een duurzame, maar kwalitatief goede optie die ook door Simyo wordt aangeboden, is het aanschaffen van een refurbished telefoon. Een refurbished telefoon wordt op meer dan 50 functionele technische punten worden gecontroleerd, dus je hebt gegarandeerd een werkende telefoon. Niet verkeerd, zeker als je bedenkt dat je evenveel garantie krijgt als bij de aanschaf van een nieuwe telefoon.

“Simyo beweegt als provider mee met de klant”, zegt Robin Clements, EVP Marketing en Products van KPN. “Wanneer wij merken dat de Simyo klant behoefte heeft aan een telefoon bij zijn abonnement, dan blijven we uiteraard niet achter. Super dat we de Simyo klanten vanaf vandaag blij kunnen maken met het enige wat we tot nu toe niet konden aanbieden als Sim Only provider: een telefoon. Klanttevredenheid staat bij Simyo op nummer één.”

Allerlei opties

En als je liever niet in één keer een hele lading geld over de balk gooit, hoef je je geen zorgen te maken. De telefoons kunnen namelijk ook gedeeltelijk of gespreid over twee jaar worden betaald. Regel je nu een abonnement, dan kies je uit een aantrekkelijke selectie van telefoons. In de line-up van dit moment staan onder andere de iPhone 12 mini, Samsung A52s 5G en de Oppo a74 5G. Je bestelt ze nu op de website. Flits dus snel naar Simyo.nl.

Lifestyle
  • Unsplash