Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Albert Verlinde haalt uit naar Sander Schimmelpenninck: 'Dat semi-Zweedse zeikerdje'

Sander is niet zo enthousiast over het kampioenschap van Verstappen. En Albert is op zijn beurt weer niet enthousiast over de manier waarop Sander dat verwoordt.

Albert Verlinde

Terwijl Facebook, Twitter en Instagram volstromen met lofberichten over de prestatie van Max Verstappen, heeft Sander Schimmelpenninck geen goed woord over voor de Nederlandse Formule 1-held.

'Wereldkampioen fossiele brandstoffen verbruiken'

Op Twitter haalt de oud-hoofdredacteur van Quote dan ook snoeihard uit naar Verstappen. "Een in Monaco woonachtige Belg die nog nooit belasting heeft betaald in Nederland, wordt in een oliestaatje wereldkampioen fossiele brandstoffen verbruiken", aldus Sander Cornelis graaf Schimmelpenninck. "Een logische Nederlandse held na tien jaar Rutte."

Geen fan dus, moge dat duidelijk zijn.

'Dat semi-Zweedse zeikerdje'

En die paar regels gal spuwen, zijn ook Albert Verlinde niet ontgaan. "Die irritante Schimmelpenninck", begint de presentator zijn betoog tijdens een uitzending van Shownieuws. "Die heeft zó'n belachelijke tekst geschreven. (...) Dat semi-Zweedse zeikerdje."

Nadat hij de betreffende tekst van Schimmelpenninck in z'n geheel heeft voorgedragen, reageert ook roddeljournalist Evert Santegoeds - hij noemt de Volkskrant-columnist een "azijnpisser".

Tot slot beticht Verlinde Sander Schimmelpenninck nog even van hypocrisie aangaande de regel over het 'fossiele brandstoffen verbruiken'. Albert: "Dat is de man die trouwens een paar keer per maand heen en weer tussen Zweden en Nederland vliegt."

Entertainment
  • Shownieuws
  • www.brunopress.nl