Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Aangifte tegen Marco Borsato voor seksueel misbruik

Een 22-jarige vrouw heeft aangifte gedaan tegen Marco Borsato, omdat de zanger haar vanaf haar 15e zou hebben misbruikt.

Aangifte tegen Marco Borsato voor seksueel misbruik

Een Nederlandse vrouw die van 2014 tot 2019 zou zijn misbruikt door Marco Borsato heeft aangifte gedaan. Het misbruik zou begonnen zijn toen het slachtoffer vijftien jaar oud was.

Volgens De Telegraaf was Borsato bevriend met de ouders van het meisje. Toen haar vader overleed, zou hij een soort ‘pleegvader’ voor het kind geworden zijn.

Reactie Marco Borsato

De zanger heeft inmiddels gereageerd op de aantijgingen. "Ik heb zojuist kennis genomen van het feit dat aangifte jegens mij is gedaan”, brengt de zanger via zijn advocaten naar buiten.

“De aangifte is duidelijk een reactie op het door mij aangevraagde onderzoek bij het Openbaar Ministerie. Het is goed dat er nu een aangifte ligt, want die kan dan betrokken worden bij het onderzoek dat ik heb gevraagd. Ik zie de uitkomst van het onderzoek met vertrouwen tegemoet. Ik ontken zoals bekend alle aantijgingen die ik tot dusverre alleen via de pers mocht vernemen.”

Volgens RTL Boulevard zal de zedenpolitie in de regio Midden-Nederland onderzoek gaan doen naar de zanger. Op dit moment heeft de politie of justitie nog geen reactie gegeven op de aantijgingen. Wel is bekend dat de politie bewijsmateriaal heeft ontvangen dat de beschuldigingen kan ondersteunen.

Nieuws
  • BrunoPress