Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Wilders doet Sigrid Kaag een bezem cadeau

'Vlieg voorzichtig.'

Bezem

Je mag van Geert vinden wat je wil, maar creatief is hij wel. En gelukkig kan hij al die creativiteit tegenwoordig kwijt op z'n eigen TikTok-account.

'Kijk eens wat ik voor je heb'

En daar is Geert behoorlijk actief. Zo plaatste hij donderdag nog een nieuw filmpje op TikTok, waarin hij een boodschap voor de D66-leider op een kerstkaart kalkt. "Kijk eens wat ik voor je heb lieve Sigrid Kaag", begint de PVV-man, waarna hij cryptisch hint naar het cadeautje dat hij voor Kaag heeft gekocht: "Vlieg voorzichtig oké. En neem, als het even kan, je fractie mee. Geert."

Vervolgens legt Wilders, uiteraard onder begeleiding van sfeervolle kerstmuziek, z'n kaart bij het bijbehorende presentje: een bezem. En een dikke knipoog om het af te sluiten. Ja, de blonde politicus blijkt inmiddels een volleerd influencer.

Heks

Voor degenen die context missen: Geert en Sigrid zijn niet altijd even goeie vrienden. Zo noemde de PVV-leider Kaag in juni nog heks, waarna de reacties - positief én negatief - binnenstroomden. Vandaar dat Wilders zich geroepen voelde om z'n excuses aan te bieden... aan alle heksen in Nederland. "Ik heb ze niet willen beledigen met deze vergelijking."

Entertainment
  • Twitter
  • EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl