Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Vader vermoordt loverboy die zijn minderjarige dochter verkocht aan prostitutiebende'

John Eisenman zou de loverboy om het leven hebben gebracht nadat hij hoorde dat de jongen zijn minderjarige dochter voor 1000 dollar had verkocht aan een prostitutiebende. De 60-jarige Amerikaan heeft inmiddels een schuldbekentenis afgelegd.

Loverboy

Eisenman moet mogelijk jaren zitten als hij schuldig wordt bevonden aan de moord. De vader wordt ervan verdacht Andrew Sorenson op behoorlijk brute wijze om het leven te hebben gebracht, aldus de politie in een officieel persbericht.

Veilig thuis

In oktober 2020 hoort Eisenman via een vriend van z'n dochter dat zij in de handen is van een loverboy. En dat de jongen in kwestie het meisje had doorverkocht aan een bende, met als doel haar seksueel uit te buiten in de prostitutie. De 20-jarige Andrew Sorenson zou betrokken zijn bij haar verdwijning, als zijnde de loverboy.

De ziedende vader gaat op onderzoek uit, weet zijn dochter te redden en brengt haar veilig thuis. Eind goed, al goed? Zeker niet. John Eisenman zou een maand later informatie hebben gekregen over de locatie van Sorenson, om vervolgens de confrontatie aan te gaan.

Kofferbak

Bijna een jaar later wordt er in een afgelegen gebied een auto gevonden. Een groen Honda Accord, met het geknevelde, dode lichaam van Andrew Sorenson in de achterbak. Onderzoek wijst uit dat er op de jongen is ingestoken met een scherp voorwerp en dat er met een betonblok op zijn hoofd is geslagen.

De Honda staat op naam van Johns verloofde en is eerder door John zelf als gestolen opgegeven.

Geheim verteld aan buurman

Meer belastend bewijs komt uit een andere hoek: John Eisenmans buurman. De man meldt zich bij de politie en verklaart dat John het hele voorval aan hem heeft opgebiecht. Niet veel later wordt Eisenman opgepakt en aangeklaagd voor moord.

Het proces begint later pas, maar tot die tijd zit de ogenschijnlijk wraakzuchtige vader vast. De borgsom bedraagt maar liefst 1 miljoen dollar, echter zijn mensen die aan Johns kant staan inmiddels een crowdfundactie begonnen om het bedrag bij elkaar te sparen.

Misdaad
  • AD
  • Pexels