Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kerels met grote neuzen hebben vaak ook iets groots in de broek

Ben jij groot geschapen van boven? Dan ben je waarschijnlijk ook groot geschapen van onder.

Kerels met grote neuzen hebben vaak ook iets groots in de broek

We kennen allemaal de geruchten wel. Mannen met grote voeten zouden vrijwel altijd ook een flink stuk gereedschap voor in de slaapkamer hebben. Ook over kerels met stevige klauwen gingen de geruchten dat ze waarschijnlijk ook een behoorlijke schwanz tussen de benen hebben bungelen. Mannen met mini-handjes daarentegen - denk aan Trump en zijn tiny hands - zouden helaas minder goed bedeeld zijn.

Wat blijkt? Het is allemaal complete onzin! Geen woord van waar, aldus ene Dr. Anthony Youn, die zo vriendelijk was om het onderzoek te bespreken op zijn YouTube-kanaal. Handen, voeten, lichaamslengte en -gewicht bleken allemaal weinig verband te hebben met de lengte down under, maar er is één lichaamsdeel waarbij dat wel geldt: de neus!

Ik ruik iets groots…

Jazeker, zijn conclusie is duidelijk: hoe groter de neus, des te groter de zwengel. Een bovengemiddeld reukorgaan betekent al gauw boven de 15 centimeter in de broek, terwijl mannen met een kleine snufferd met moeite boven de 10 uit konden komen.

Dus, als jij in het bezit bent van een grote gok, zorg er dan voor dat je de dames daar even op wijst. Ze willen het bijbehorende lichaamsdeel immers vast niet aan hun neus voorbij laten gaan!

Bizar
  • iStock