doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Deze stijlvolle herenschoenen zijn een must voor elke man

Er zijn weinig dingen waar we echt niet zonder kunnen. Eten en drinken behoren toch wel tot de basis, net als kleding. Onderdak is ook wel lekker en natuurlijk wat sociaal contact in je leven. Maar wat is daarna het belangrijkste? Een paar stevige stappers natuurlijk.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-614a1760aabe7 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-614a1760aabe7 img{#fig-614a1760aabe7 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-614a1760aabe7 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-614a1760aabe7 img{#fig-614a1760aabe7 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-614a1760aabe7 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-614a1760aabe7 img{#fig-614a1760aabe7 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-614a1760aabe7 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-614a1760aabe7 img{#fig-614a1760aabe7 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Deze stijlvolle herenschoenen zijn een must voor elke man

Makkers, waar zouden we zijn zonder schoeisel? Of het nou gaat om de schoenen die je ’s ochtends aandoet naar je werk of de pantoffels waarmee je in je vrije tijd door het huis schuift: wat je om je voeten doet, is voor groot belang om de rest van de dag comfortabel door te brengen. Trek één keer een te groot of te klein paar schoenen aan en je voelt het verschil meteen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Godzijdank hebben we nu allemaal een schoenenwinkel in onze broekzak, want op uw smartphone surft u gemakkelijk naar Bent, waar elk schoenenmerk onder de zon op u staat te wachten met de mooiste modellen. Een zakelijke Oxford, een stevige laars of een moderne sneaker van Tommy Hilfiger? Tegenwoordig is alles online te vinden. Nog niet helemaal zeker wat u precies zoekt? Wij hebben wel een paar tijdloze klassiekers in gedachten. Lees maar mee!

Slip-ons

Slip-ons of instappers zijn zeer comfortabele en tijdloze schoenen. De simpele loafer is een schoen zonder veters die je zo aan kan trekken bij allerlei outfits, van je dagelijkse kloffie tot een net pak. Ook als je liever een korte broek aantrekt, maar wel serieus over wil komen, zijn slip-ons een uitstekende keuze. Bovendien heb je voor een laag prijsje al een mooi paar. Zeker de moeite waard om in te investeren dus.

Boots

Laarzen heb je in alle soorten en maten, maar welke je ook kiest, één ding is zeker: het zijn stevige en mannelijke schoenen. Als er een soort schoen is waarvan iedereen eigenlijk een paar van in zijn kast zou moeten hebben, dan zijn het laarzen.

Elke laars heeft zo zijn eigen plekje in de kast, maar wij willen de aandacht even richten op één specifieke soort: dress boots. Deze schoenen bestaan al lange tijd, maar raken nooit uit de mode, en met recht. Net als instappers zijn ze hartstikke veelzijdig en kun je ze bij talloze outfits dragen. In tegenstelling tot de zomerse slip-ons zijn ze uitermate geschikt bij wat kouder weer. Trek ze aan voor een date, een wandeling of naar je werk: het kan allemaal. Het mooiste is nog wel dat ze niet stuk te krijgen zijn. Als je een beetje aandacht besteedt aan het onderhoud, kunnen ze met gemak jarenlang meegaan.

Sneakers

Als laatste veelzijdige optie hebben we natuurlijk de sneakers. Sinds de eeuwwisseling is dit met gemak de populairste schoen voor jong en oud. Uiterst comfortabel, modern en stijlvol: we hoeven eigenlijk niet uit te leggen waarom je hier een paar van in huis moet hebben. Je kunt ze aantrekken onder een pak als je sportief wilt lijken, maar bij casual kleding komen ze echt goed tot hun recht. Draag ze dus gewoon lekker in het dagelijks leven, dan zit het altijd goed.

Ze zijn er uiteraard in alle soorten en maten en je kunt er een gigantische collectie van gaan bouwen, maar wij adviseren een simpele set witte sneakers. Voor een zacht prijsje heb je een mooi paar in handen en als je het juiste merk kiest en ze voorzichtig draagt, zul je zien dat ze behoorlijk lang in uitstekende conditie blijven.

Slippers of pantoffels

Slippers en pantoffels? Jazeker. U leest het goed. Het is dan misschien niet het meest modieuze stuk schoeisel dat je kunt verzinnen, maar toch is het kopen van een stel slippers of een paar comfortabele pantoffels een fantastisch idee. Ze komen namelijk hartstikke vaak van pas. Als je ’s avonds na je werk je schoenen aan de kant wilt gooien of na het voetballen even snel uit je kicksen wil stappen is er geen betere optie dan een comfortabele slipper of pantoffel. Je glijdt er zo in en je hebt er gegarandeerd een hoop plezier van. Ook op het strand of op vakantie is het hartstikke handig om een paar in je bagage te steken en voor een spotprijsje heb je ze al te pakken.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws