Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Met Zooo Veel Money leid je een leven waar Cristiano Ronaldo jaloers van wordt

Ronaldo heeft een aardig zakcentje, een mooie vriendin en hij is ook nog aardig fit. Die kun je moeilijk jaloers maken, toch?

Met Zooo Veel Money leid je een leven waar Cristiano Ronaldo jaloers van wordt

Als je Zooo Veel Money wint bij Eurojackpot, hoef jij nooit meer iets te laten. Met de spendingtips van de ZoveelMoneyMan zorg je ervoor dat je je ultieme droom kan leven.

Een gewone dag als multimiljonair ziet er namelijk al snel zo uit: je rolt met je peperdure Lamborghini de voortuin van je landhuis binnen. Rustig parkeren bij je eigen voetbalveld om een balletje te trappen met je maten en meteen door naar het zwembad om tot rust te komen. Daarna meteen even met die spetter van een vriendin aanschuiven bij een buffetje om vervolgens in de thuisbioscoop een filmpje te pakken.

Dat doen weinig mensen je na.

Alleen die donderse Cristiano Ronaldo heeft het misschien net zo goed, maar die moet zich in het zweet werken voor zijn geld. Elke dag om vijf uur 's ochtends op en meteen door naar de sportschool, terwijl jij met de winst van Eurojackpot ondertussen heerlijk rondtoert in je spiksplinternieuwe Lambo. Daarna moet Cristiano meteen het veld op om zich te melden voor de training, terwijl jij weer voorbij komt racen.

En als Ronaldo dan aan het eind van een compleet volgepland seizoen eindelijk wat rust kan pakken en op zijn bootje de haven uit wil varen, steel jij weer de show. Want naast die Lambo van jou heb je ook nog eens een dikke opblaasbare Lamboot. Compleet met een kolossale stereo, een goedgevulde koelbox, en ruimte voor je vrienden. En terwijl jij lekker langs Cristiano voorbijdrijft, schiet er maar één gedachte door zijn hoofd: "Waar haalt iemand Zooo Veel Money vandaan?”

Benieuwd naar meer spending tips van de ZoooveelMoneyMan? klik dan hier.

Speel bewust 18+

Sport
  • Bruno Press