Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Cristiano Ronaldo laat zijn enorme spiermassa zien

Cristiano Ronaldo is een van de beste spelers van de wereld. Dat komt niet alleen door zijn talent, maar ook door zijn werklust kijk maar eens.

Cristiano Ronaldo laat zijn enorme spiermassa zien

Messi

Wie denkt aan echt voetbaltechniek zal zeggen dat Lionel Messi de beste voetballer ter wereld is. Alles lijkt ontzettend natuurlijk te gaan. Zoals een bekende voetbalcommentator zou zeggen: hij is een met de bal.

Ronaldo

Op de eerste oogopslag lijkt Ronaldo minder talent te hebben. Hij moet het hebben van meer trainen en een enorme drive. Alleen al die werklust maakt hem tot de meest complete aanvaller ter wereld. Hij laat daardoor fantastische doelpunten zien en brengt zijn team naar een hoger niveau.

Spieren

Die werklust laat hij nu ook op zijn Instagram zien. Zo heeft een paar dagen geleden een foto gedeeld van zijn ‘morning workout’. Hierop is te zien hoe hij een gewicht tilt. Wat meteen opvalt is de enorme spiermassa van de voetballer, dat laat zien dat hij naast het voetbalveld ook vaak in de sportschool is te vinden. Hierdoor is wel duidelijk waarom hij zo atletisch op een voetbalveld is.

Als Ronaldo zo doorgaat, kan hij ondanks zijn leeftijd van 34 jaar nog jaren mee. Daar zijn we natuurlijk blij mee, want het is nog steeds een genot om hem te zien voetballen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morning Workout??

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op