Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Groene vingers? Hoog tijd om tuinplanten te kopen!

Een beetje vent heeft groene vingers. Dat betekent niet dat je meteen je eigen boerenbedrijf hoeft te stichten, maar een paar tuinplanten in de grond steken, dat moet toch kunnen?

Groene vingers? Hoog tijd om tuinplanten te kopen!

Ben je er niet vies van om af en toe even aan te modderen in je tuin? Dat snappen wij maar al te goed. Tuinieren is niet alleen een relaxte bezigheid, maar ook goed voor de gezondheid. Zeker als je gemiddelde dag bestaat uit stilzitten op een bureaustoel in een duf kantoor doet zo’n hap frisse lucht en de bijkomende beweging je veel goeds.

Het enige probleem: niet iedereen heeft een tuincentrum om de hoek of een wagen in bezit waarmee hij een flinke lading groen naar z’n voortuin kan karren. Dat werkt natuurlijk wat ontmoedigend, dat snappen wij ook wel, maar we vinden het geen reden om wat extra natuur in de tuin tegen te gaan. Gelukkig hoeft een gebrek aan vervoer of verkoper geen excuus meer te zijn, want je tuinplanten haal je tegenwoordig net zo makkelijk - makkelijker zelfs - online.

Alles in één

Online planten kopen is een klusje van niks. Het scheelt niet alleen dat je de deur niet uit hoeft, maar je hebt ook nog alle belangrijke informatie meteen bij de hand. Je leest direct alles over de grootte, geur en kleur van je plant, net als andere belangrijke zaken zoals de winterhardheid en de juiste standplaats voor je planten. Zo wordt het uitzoeken van de juiste haag of bodembedekker een klusje van niks, en is het slechts een kwestie van geduld voordat je de tuin in kan duiken om aan de slag te gaan.

Waar wacht je dus nog op? Opstropen die mouwen en aan de slag met die groene vingers!

Lifestyle
  • Unsplash