Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Panorama 41 ligt nú in de schappen: dit lees je in de nieuwe editie

Het is weer zover: er ligt een kakelverse Panorama in de schappen (bestel 'm hier). Een misdadig dikke portie crime, showbizz, sport, columns, vrouwen en nog veel, vééééél meer.

Panorama

Rood voor Ronnie S.

Misdaad en voetbal hebben veel overeenkomsten, met geld, luxe en mooie vrouwen als gemene deler. Maar het zijn sterke schouders die de weelde kunnen dragen. Die van oud-voetballer Ronnie S. bleken niet al te krachtig.

Vrouwelijke sloopkogels

Sterkste Man-verkiezingen zijn er al sinds mensenheugenis, maar ook uit de kluiten gewassen vrouwen storten zich in dit soort competities. Panorama zag een hoop vrouwelijke sloopkogels langskomen in het Friese Earnewâld.

Krankzinnige ontslagzaken

Dagelijks worden er werknemers op straat gezet, maar niet elke ontslagbrief is hetzelfde. Panorama zet zeven krankzinnige ontslagzaken op een rij. Zoals van een brandweerman die zich meteen ontpopte als pyromaan...

Interview met Chris Woerts: 'Met mij is het nooit saai'

Chris Woerts schuift geregeld aan bij Vandaag Inside om nieuwtjes op te lepelen, maar de marketinggoeroe is veel meer dan dat, zo bewees hij bij Coca-Cola en Feyenoord. “Ik doe niet aan sport, dat vind ik complete onzin.”

Ozempic: aanval op de afvalprik

Elon Musk, Oprah Winfrey, Kim Kardashian; zomaar wat namen van celebs die zich bedienen van Ozempic. De dieetprik is niet weg te slaan van sociale media, maar helpt het ‘wondermiddel’ ook echt?

De nieuwste Panorama bestel je hier.

Christopher 'Superman' Reeve

Na een val van een paard veranderde Christopher Reeve van een superman in een man met een dwarslaesie. Maar ook in die rol wist hij mensen te enthousiasmeren. Nu, twintig jaar na zijn dood, is er een inspirerende documentaire.

Nieuws
  • Ivo van der Bent, Paul Tolenaar