Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Victoria’s Secret stopt met Angels 

De engelen van Victoria’s Secret zijn gaan hemelen. Het lingeriemerk laat hun plek innemen door andere beroemdheden.

Victoria’s Secret stopt met Angels 

Victoria’s Secret kennen we allemaal, onder andere vanwege gedurfde valentijnscadeaus, maar natuurlijk ook vanwege de shows waarop ’s werelds mooiste vrouwen, waaronder onze eigen Doutzen Kroes, Karen Mulder en Romee Strijd, gehuld in engelenvleugels, lingerie en niet veel meer over het podium paradeerden. Aan die gouden tijden komt helaas een einde, want de shows stopten al in 2019 en nu slaat de lingerieboer een hele andere weg in.

Tot vorig jaar was het bedrijf nog in handen van de 82-jarige Les Wexner, die met moederbedrijf L Brands de touwtjes in handen had. Wexner kocht Victoria’s Secret van oprichter Roy Raymond, die enkele jaren later een einde aan zijn leven maakte door van de Golden Gate Bridge te springen. Wexner hield vast aan de plannen van Raymond, inclusief extravagante Angels en het idee dat alleen de mooiste vrouwen hun lingerielijn zouden representeren, maar nu Wexner het bedrijf uit handen geeft, is de oude garde compleet verdwenen en daarmee ook de oude idealen.

Nieuwe iconen

In plaats van de uitgebreide shows gaat het bedrijf, dat al enige tijd in het rood staat, de handen ineenslaan met een aantal beroemdheden. De eerste namen van de nieuwe gezichten van Victoria’s Secret zijn inmiddels al bekend. Het bedrijf gaat net als de rest van de wereld overstag en kiest voor inclusiviteit, met figuren als Megan Rapinoe om hun lingerielijn te representeren. We zullen zien of zulke keuzes het bedrijf uit het rood kunnen trekken.

Nieuws
  • Bruno Press