Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Seks op de moordplek

Het verhaal van twee vermoorde kinderen in het Spaanse Godella (bij Valencia) tart elke beschrijving.

Seks op de moordplek

Om hun kinderen te beschermen tegen pedofielen móésten de ouders van Amiel (3) en Ixchel (5 maanden) de twee wel doden. Gabriel (31 jaar, geheel rechts op de foto) en Maria (29 jaar, geheel links) waren door drugsgebruik zó overtuigd geraakt dat een internationaal pedo-netwerk het op hun gezin voorzien had, dat ze in maart 2019 geen andere uitweg zagen. Vader Gabriel beweerde in de rechtbank dat hij pas ontdekte dat zijn kinderen dood waren toen zijn vrouw seks met hem wilde hebben op de plek van de misdaad. “Ik werd wakker en Maria lag naakt op mij,” zei de man. “Ze wilde de liefde bedrijven, maar ik weigerde. Haar lichaam was koud en ze was helemaal overstuur.

Toen ik de kinderen wilde zoeken, vertelde ze dat de kinderen in vrede waren en ze hen naar een veilige plek had gebracht.”

Maria beweert dat juist Gabriel de kinderen vermoordde, waarna hij ook haar probeerde om te leggen. De rechter gelooft weinig van hun verhalen: Gabriel kreeg vijftig jaar cel, Maria wordt opgesloten in een psychiatrisch ziekenhuis.

Misdaad
  • Pro Shots