Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Politie betrapt stelletje op bouwterrein in Delft: ‘Vooral de vrouw liet horen dat ze genoot’

Lekker bezig, ouwe smeerkees!

Politie betrapt stelletje op bouwterrein in Delft: ‘Vooral de vrouw liet horen dat ze genoot’

Het was een wild weekend in Delft. De politie van de prinsenstad werd daar op een bouwterrein afgestuurd, omdat bewakingscamera’s twee ongure inbrekers in beeld kregen om 04.30 ’s nachts. De nachtelijke agenten omsingelden het bouwterrein, waarna ze een belletje pleegden met de sleutelhouder. Dat telefoontje werd echter ruw onderbroken door gekreun van de inbrekers, die het bouwterrein gebruikten om te klussen aan gezinsuitbreiding.

“Tijdens het wachten was het duidelijk hoorbaar dat het stel het ’gezellig’ met elkaar had’’, meldt de politie op social media. “Vooral de vrouwelijke helft liet horen dat ze ’genoot’ van het samen zijn met haar wederhelft.’’

Confrontatie

Een agent besloot in te grijpen, want het werd ondertussen zo heet dat de nachtrust van de buurtbewoners in gevaar kwam. Terwijl de klabak over het het klauterde, maakten Adam en Eva zich uit de voeten. Bij de andere kant van het bouwterrein liepen ze echter opnieuw tegen een agent aan, die ze begroette met een bonnenboekje in de hand. Nadat het tweetal de bekeuring in de broekzak had gestoken (mits ze weer aangekleed waren natuurlijk), vertrokken ze weer naar eigen woning. Daar kon het gereedschap weer tevoorschijn gehaald worden.

Bizar
  • telegraaf.nl
  • Pexels