Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Alkmaarse ‘billengrijper’ is weer actief

Het is weer raak in de kaasstad: voor een tweede keer in een week heeft een grijpgrage fietser een vrouw bij de billen gepakt. Alles wijst erop dat ‘de billengrijper’ weer actief is.

Alkmaarse ‘billengrijper’ is weer actief

Al sinds augustus van vorig jaar wordt de vrouwelijke bevolking van Haarlem van achteren geterroriseerd door een onbekende kontenknijper. Al tientallen dames zijn slachtoffer geworden van een fietser die met hoog tempo langs wandelaars sjeest en ondertussen een kneep in hun kadetjes doet.

Tot nu toe heeft de politie de aarsjager nog niet te pakken kunnen krijgen. Het is ook nog niet zeker of het om één of meerdere personen gaat, maar er is in ieder geval een signalement verspreid van de man die deze donderdag met zijn grijpgrage vingers aan het zitvlak van een jogger zat. Volgens het slachtoffer droeg hij een bordeauxrode jas en had hij een capuchon, witte sportschoenen, lichte broek en een lichtblauwe Eastpak-rugzak.


Eerdere berichten hebben nog geen succes opgeleverd, ook niet na een item in Opsporing Verzocht. Kort daarna, in januari, was het wel even rustig op de Alkmaarse wandelpaden, maar inmiddels heeft de serieknijper weer toegeslagen. De politie hoopt hem dit keer definitief in de kraag te vatten, zodat hij eindelijk op de blaren kan gaan zitten.

Misdaad
  • telegraaf.nl
  • Unsplash