Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Video: 'kiplekkere' Baudet schuift aan bij formatiedebat

Het formatiedebat speelt al de hele dag op de achtergrond, met een stiekeme Rutte, een boze Kaag en een besmette Baudet.

Video: 'kiplekkere' Baudet schuift aan bij formatiedebat

Thierry Baudet neemt het allemaal niet zo nauw met de coronaregels. Dat bleek wel weer tijdens het debat van vandaag, waar meneer kort na een (corona?)griepje ‘kiplekker’ achter de microfoon verscheen. Kort nadat hij zijn verhaal begonnen was, werd de hele vergadering geschorst door Kamervoorzitter Bergkamp. Zij had van een aantal Kamerleden bezorgde berichten gehoord over de toestand van Thierry.

Na de pauze kwam de leider van de FvD weer aan het woord. “Ik voel me op geen enkele manier ziek. Er is helemaal niks aan de hand”, verklaarde hij.

Wijnproeverij

Desondanks is er een aanzienlijke kans dat Baudet het virus wel onder de leden heeft gehad. Een tijd geleden heeft hij namelijk samen met de rest van de fractie een heerlijk avondje wijn lopen lurken gevolgd door ‘een paar goede gesprekken’ over de flessen die ze daarvoor soldaat hadden gemaakt. Niet veel later lag een aantal van de fractieleden ziek thuis en belandde ook Baudet met verhoging in bed. Of het corona was, dat weten we alleen niet, want Thierry laat zich geen stok in de neus steken.

Nieuws
  • Pro Shots