Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Trump lanceert eigen 'social medium'

Sinds Trump van Twitter is getrapt is het een stuk stiller op de socials, maar daar gaat vanaf vandaag veranderen. Op de gloednieuwe website van The Donald krijg je de mening van de miljardair straight from the desk te horen.

Trump lanceert eigen 'social medium'

Teleurstelling voor de mensen die een Trumpiaans social medium verwachtten, want de nieuwe website van de oud-president is vooral een zeepkist waarop hij zijn eigen mening kan verkondigen. Dat doet hij dan wel weer precies op de manier waar we na vier jaar presidentsschap aan gewend zijn geraakt, met knallende oneliners en een paar hilarische spelfouten. Zet je Covfefe dus maar klaar, want er worden ongetwijfeld weer een paar snoeiharde opmerking over Sleepy Joe het wereldwijde web opgeslingerd nu Trump het toetsenbord weer in handen krijgt.

Overigens is de praatstoel van de oud-president niet het enige onderdeel van de website. Trump zou natuurlijk geen zakenman zijn als er geen shop aan de site vast zou zitten, dus die krijg je er meteen gratis bij. Voor de kersverse MAGA-petjes moet je dan wel weer dertig dollar neerleggen.

Facebook

Het is niet het enige medium waarmee de Amerikaan deze week in het nieuws komt. Vandaag volgt namelijk ook de uitspraak van techgigant Facebook over het al dan niet permanent verbannen van The Don. Na de bestorming van het capitool werd de toenmalige president niet alleen van Twitter geschopt, maar ook linea recta van alle andere sociale media verbannen. Maar goed, vandaag de uitspraak dus, al zal het Ome Donald allemaal wel worst wezen, want die kan eindelijk helemaal losbranden op zijn eigen webstekkie.

Nieuws
  • bbc.com
  • ProShots