doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Amerikaanse moordenaar serveerde hart van de buurvrouw aan familie

In het Amerikaanse Oklahoma is een verdachte opgepakt voor een aantal bizarre en gruwelijke moorden. Hij bracht zijn buurvrouw om het leven, waarna hij haar hart met aardappelen aan zijn oom en tante serveerde. Dat diner liep vervolgens ook weer uit de hand.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Amerikaanse moordenaar serveerde hart van de buurvrouw aan familie

Volgens verschillende Amerikaanse media lijdt de man aan een bipolaire stoornis. De mentale problemen leidden er eerder al toe dat hij een aantal keer werd veroordeeld. Nu werd zijn buurvrouw het slachtoffer. Nadat hij haar vermoordde, sneed hij het hart uit haar lichaam, wat hij achterin de auto gooide om vervolgens achter het stuur te kruipen. Eindbestemming was het huis van zijn oom en tante, waar hij meteen de keuken in dook.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Aan tafel

Of hij zijn familie verteld heeft wat er op het menu stond is niet duidelijk. Wellicht was de man gewoon geen keukenisprinses, maar hoe het ook zij: zijn oom, tante en hun kleindochter weigerden om met de man aan tafel te gaan. Dat bracht hem opnieuw aan de kook, waardoor hij ook zijn eigen familie aanvloog met een mes. Zijn oom overleed direct aan de steekwonden en de aanwezige kleindochter kwam later aan haar verwondingen om het leven. De tante wist aan zijn aanval te ontkomen.

Op dit moment wordt nog onderzocht of de man onder invloed was van drugs tijdens het incident. Hij werd op drie andere gelegenheden al gearresteerd voor drugsbezit.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws