Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Foto: Marieke Elsinga imiteert iconische Britney Spears-clip

Er is een hoop te doen om Britney Spears. De onlangs verschenen documentaire ‘Framing Britney Spears’ veroorzaakte een golf van drama over de hele wereld, waarbij niemand bespaard leek te blijven. Iedereen, van Ivo Niehe tot Justin Timberlake moest op de biechtstoel, maar buiten al het gedoe blijft Britney voor veel mensen toch gewoon een popicoon. Zo ook voor Marieke Elsinga.

Foto: Marieke Elsinga imiteert iconische Britney Spears-clip

Qmusic draaide de afgelopen dagen hun top 500 van de 90’s. Wij hebben weer even heerlijk mee kunnen genieten van de foute hitjes die langskwamen, waar we een groot deel van tot ons spijt helemaal mee konden zingen. Britney Spears werd uiteraard ook uitvoerig besproken. Onder andere door Marieke Elsinga. Die verklapte dat ze één van haar outfits wel een keer zou willen overnemen.

“Twee weken geleden zei ik: ‘Ik zou zo graag een keer eruit willen zien als Britney in Baby One More Time’ ... en daar sta je dan. Wat denken jullie, goed gelukt toch?” liet ze weten op Instagram.

Is het echt goed gelukt? We pakken meteen maar even de iconische clip erbij, dan kunnen we nog even terug in de tijd naar het land van inbelverbinding, discmans en kettingen aan je portemonnee. En ondertussen natuurlijk de outfit even vergelijken.

Entertainment
  • Videostill