doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Welke functies brengt de nieuwe Galaxy S21?

Waar Apple de iPhone heeft, is er voor Samsung de Galaxy. De telefoon is al jaren het boegbeeld van het electronicaconcern. Sinds kort is de allernieuwste versie, de S21, te koop en die heeft een aantal interessante nieuwe functies.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Welke functies brengt de nieuwe Galaxy S21?

Scherpere camera

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De Samsung S21 heeft heel wat opvallende functies, maar eentje die meteen in het oog springt is de sterk verbeterde camerasoftware. Vooral bij het maken van nachtfoto’s ga je daar echt verschil in merken. Normaal gesproken zitten foto’s die je in het donker maakt vol met ruis, maar met de nieuwe camerasoftware zijn de plaatjes die je met de S21 schiet een stuk scherper en daarmee ook veel indrukwekkender.

Ben je een echte fotoliefhebber, dan is de Galaxy S21 Ultra misschien iets voor jou. De uitgebreide editie van de nieuwe telefoon heeft wel vier verschillende lenzen: een 108 megapixel hoofdlens, twee telefotolenzen en een ultragroothoeklens.

Goed scherm, betere batterijduur

De Samsung S20 blonk al uit met een sterk verbeterd scherm. Met 120Hz werd het beeld vele malen vloeiender. Het enige nadeel is dat het inschakelen van de hogere beeldsnelheid ook meer van je batterij vroeg. In het geval van de S21 is daar een oplossing voor. De telefoon herkent wat de gebruiker aan het doen is en past zijn beeldsnelheid daarop aan. Ben je gewoon een beetje aan het scrollen op social media? Dan schakelt het scherm vanzelf over naar 60Hz, waardoor je batterij het een stuk langer vol kan houden. Kijk je een video? Dan kiest de telefoon voor kwaliteit.

Lager prijskaartje

Het is natuurlijk geen echte feature, maar we worden er wel vrolijk van: het prijskaartje van de S21 is met 849 euro toch een dikke 150 euro goedkoper dan de S20 toen die voor het eerst op de markt kwam. En niet alleen het standaard model is goedkoper, ook de S21 Plus en S21 Ultra heb je voor een zachter prijsje te pakken. Voor ieder wat wils dus!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws