doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Lullen over bier

Of het nu Eva Jinek, Beau van Erven Dorens of Margriet van der Linden is, geen van allen maakt een praatprogramma dat meer kijkers verdient dan de gloednieuwe talkshow die aanstaande zondag (17 januari) van start gaat.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Lullen over bier

Live gestreamd op YouTube begint om 15.00 uur de eerste aflevering van Bier H(op) Tafel. Een programma dat volledig in het teken staat van – u raadt het al – bier, bedacht en gemaakt door twee kroegen in Roosendaal: Café Zalen Donkenhof en Het Wapen van Roosendaal. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via info@donkenhof.nl of reserveren@wapenvanroosendaal.nl en ontvangen behalve exclusief toegang tot de show een uitgebreid luxe arrangement met gerechten als diamanthaas en zalmbonbon én natuurlijk bijbehorende speciaalbiertjes.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Ook in Roosendaal gaat voor niets de zon op, dus er zijn wel kosten aan verbonden: 70 euro per twee personen. Bovendien moet het arrangement zondag tussen 11.00 en 14.00 uur in Roosendaal worden opgehaald. Maar eenmaal weer thuis kan dan eindelijk de talkshow worden aangezet, waarin allerlei interessante weetjes over de bieren in het pakket de revue passeren. Kijk, dat klinkt nu dus al als een heerlijk programma.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws